lto1

– Wigilie firmowe

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą na organizację Wigilii firmowych. Na życzenie zapewniamy D’ja, Open Bar, Zespół muzyczny, Ognisko i wiele innych atrakcji…

Menu nr 1

Danie główne:
barszcz czerwony z pasztecikiem
karp w złocistej panierce podany z ziemniakami z wody i glazurowanymi warzywami
Przekąski zimne:
tymbaliki z soli
śledzik pod białą pierzynką
pasztet ze szczupaka aromatyzowany kurkami
jajka faszerowane w dwóch smakach
sałatka z owczym serem
sałatka śledziowa z jajkiem
pieczywo wszelakie
Przekąski gorące:
krokiety ziemniaczane z sosem pieczarkowym
kapusta wigilijna z grzybami
Deser :
makowiec
Napoje :
kompot wigilijny 250 ml
woda mineralna 250 ml.
soki owocowe 200 ml
wino stołowe 100 ml..
kawa lub herbata

Koszt zestawu w przeliczeniu na osobę wynosi 85 zł netto + 10% serwis

Menu nr 2

Dania główne:
zupa borowikowa z łazankami
karp po królewsku w migdałowych płatkach z ziemniakami po staropolsku i czerwoną kapustą
Przekąski zimne:
półmiski ryb wędzonych z naszej wędzarni
tymbaliki z łososia
szczupak faszerowany
ryba po grecku
grzybki marynowane
ogórki kiszone, sos chrzanowy, pieczywo wszelakie, masło
śledź na trzy smaki
sałatka z owczym serem
sałatka warzywna mieszana
Przekąski gorące:
kapusta wigilijna z grzybami
pierogi z kapustą i grzybami
Deser :
kutia staropolska z bakaliami
sernik na sosie czekoladowym
Napoje :
kompot wigilijny 250 ml
woda mineralna 250 ml.
soki owocowe 200 ml.
wino stołowe 100 ml.
kawa lub herbata

Koszt zestawu w przeliczeniu na osobę wynosi 105 zł netto + 10 % serwis

Menu 3

Na początek:
grzaniec staropolski na miodzie pitnym

Danie główne:
wykwintna zupa rybna aromatyzowana wędzonym pstrągiem
sandacz w sosie kurkowym z puree ziemniaczanym i bukietem surówek
Przekąski zimne:
półmiski ryb wędzonych z naszej wędzarni
karp po żydowsku
pasztet ze szczupaka aromatyzowany kurkami
śledzik na trzy smaki
Jaja faszerowane pastami rybnymi
ogórki kiszone, sos chrzanowy, sos tatarski, pieczywo wszelakie, masło
grzybki marynowane
sałatka jarzynowa tradycyjna
Przekąski gorące:
śledź smażony w cieście naleśnikowym
kapusta wigilijna
pierogi z kapustą i grzybami
Deser :
kutia staropolska z bakaliami
półmiski ciast polskich
Napoje :
kompot wigilijny 250 ml
woda mineralna 250 ml.
soki owocowe 200 ml.
wino stołowe 100 ml,
kawa lub herbata
Koszt zestawu w przeliczeniu na osobę wynosi 129 zł netto + 10 % serwis

Zarezerwuj przyjęcie/Zadaj pytanie

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.